Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев обяви, че той и съотборниците му са разочаровани след равенството (1:1) като гост на Левски, тъй като смърфовете са имали повече положения да спечелят сблъсъка.

“Левски нямаше 100-процентови ситуации. Бранихме се добре, знаехме, че ще се отворят пространства. Имахме още една 100-процентова ситуация за 2:0, но не вкарахме и после допуснахме гол. Доста малко отбори взеха точки на “Герена”. Да не омаловажаваме точката, но сме малко разочаровани. С оглед развитието на мача загубихме две точки. Вкараха ни след рикошет и между краката на вратаря, което се случва рядко. Във фаза защита стояхме добре, но има още какво да работим при контрите. С оглед развитието на мача има леко разочарование от наша страна.

Имаме изграден стил, но ако един отбор разчита на една и съща тактика, няма да стане. Левски е класен отбор и с класни чужденци. Няма как да играем срещу Левски като с отбор от долната половина на таблицата. В Локомотив винаги са играли мъжки момчета и на тази база трябва да стъпим. В дефанзивен план грешките бяха в пъти по-малко, отколкото в офанзивен.

Видя се, че днес играхме като отбор, като юмрук и можехме да победим Левски”, коментира Илиев.