Отлага се благотворителен футболен турнир на малки вратички в помощ на малкия Сиян от Пловдив. Причината е тежка катастрофа в кв. Остромила, в която пострадаха две момчета, а техни близки - участници в надпреварата, не са в състояние да играят към момента.

Припомняме, че турнирът трябваше да се проведе този уикенд - 26 и 27 януари, но се отлага за 9 и 10 февруари.Мачовете в надпреварата ще са от две полувремена по 15 минути. Съставите са 5+1 играчи. Таксата за участие на отбор е 30 лева, като цялата сума от турнира ще бъде дарена в помощ на малкия Сиян който е с диагноза – ахондроплазия. Двубоите ще се играят на изкуственото игрище в двора на ОУ „Захари Стоянов“. 

Срокът за записване също е удължен - до 1 февруари. Регламентът на турнира ще бъде определен спрямо броя на записаните за участие отбори. Желаещите могат да се запишат на следния e-mail: [email protected], както и на телефон 0894636496.

Сиян Валери Тенчев е ученик от втори клас при ОУ „Яне Сандански“ гр. Пловдив с диагноза – ахондроплазия. За да расте пълноценно Сиян има нужда от операция за удължаване на крайниците. Необходимата сума това да се случи е 18 хил. лева.

Ако и вие имате желание да помогнете, можете да го направите на банковата сметка за дарение:

Уникредит Булбанк – АД, клон Пловдив,
IBAN: BG59UNCR70001522792211
BIC: UNCRBGSF
Сиян Валери Тенчев