Най-ниският хонорар в историята на "ВИП Брадър", даван някога е факт и това е сумата от 1500 лв. Срещу тази цифра на хонорарен лист се е разписал гримьорът Цецо Андреев, който е част от актуалния сезон на "Биг Брадър Мост Уонтед".

Разкрасителят на известни личности дал всичко от себе си, за да попадне в Къщата в Нови хан и финансовата уговорка с продуцентите била без абсолютно никакво значение. Само и само да попадне в шоуто, той бил готов да се разпише срещу символичната сума.

Мълвата се разнася от фотографа Георги Малев, който е сред най-близките до Златка Райкова, както и до други от клиентките на Цецо. Въпреки приятелството си с Андреев, той не се свенял да коментира, че "някои хора са готови на всичко, за да се появат на малкия екран в прайм тайма срещу символична сума".

Според запознати, всъщност причината гримьорът да иска да влезе в редиците на ВИП-овете в риалити формата на Нова телевизия е конкурента му Валентин Кулагин. Той е като трън в очите му от години и именно заради това искал да се състезава с него по популярност, влизайки в Къщата на Нови хан, пише "Хотнюз".

Към момента обаче Цецо не показва повече от бледо присъствие, а при бъдеща номинация за изгонване, вероятноста да си тръгне той е повече от придвидима. "Все пак е влязъл за чест и слава. И една седмица му е достатъчна", коментират го в средите.