Зимната селекция в школата на Ботев Пловдив започна по-възможно най-гръмкия начин, научи Glas.bg. Тимът от набор 2008 от школата на жълто-черните привлича двамата най-добри футболисти на ФА Пловдив-2. Припомняме, че под това име играе отцепилият се цял набор от школата на Локо Пд това лято. Старши-треньорът Георги Недевски ще трябва да изпрати още двама перспективни играчи в посока жълто-черните, след като това му се случи неколкократно, докато водеше набор 2002 на смърфовете.

Иначе родителите на двете деца вече са посетили базата на канарчетата в Коматево, където са останали впечатлени от условията, с които разполагат жълто-черните. Те са дали своето съгласие децата им да заиграят в Ботев под ръководството на Димитър Пашев. Набор 2008 на Ботев Пд е сред най- добрите тимове в България при тази възраст.

Едното от децата дори вече е тренирало с новия си отбор и няма да игре в последния мач от есенния полусезон в шампионат А, Футбол 9 при деца родени 2007-а година, където се състезават от ФА Пловдив-2 и от новия му отбор Ботев Пд. Другото дете пък ще започне тренировки на базата в Коматево през декември.