Скандалът между Мира Добрева и фолкпевицата Андреа продължава. След като половинката на Кубрат Пулев отправи няколко обиди към журналистката относто агресивното й поведение към Ваня Костова във „ВИП Брадър“, реакцията на Мира не закъсня. Тя атакува Андреа там, където най-много я боли в момента – наднормените килограми, с които се бори в последно време.

„Хм, Андреа… Доколкото знам е тромава и нищо не тренира. И косата й може би й е натежала, също както и миглите й, а може би и силиконът“, произнесе се Добрева.

Гаджето на Кубрат Пулев обаче не заглъхна, а тъкмо обратното – нанесе пореден удар. „Много ме е страх когато остарея, да не започна да се излагам и да правя нелепи обиди към по-млади момичета, с цел да ги унижа. Когато напредна в годините си се надявам силно да бъда пример за подражание, не само с действията си, но и с постъпките. Разумът не идва с годините, очевидно се раждаме с него. 

Ако съм защитила Ваня Костова, то е защото в нея видях и припознах бабата, която ме е отгледала и, която ми липсва всеки ден. Лошо е, че именно аз трябва да говоря за уважението, което трябва да имаме към по-възрастните. Но определено това е въпрос на възпитание“, написа серт блондинката в социалните мрежи.