Жени Калканджиева напусна Къщата на "Биг Брадър" преди броени минути, след като на първите елиминации зрителският вот я изгони от шоуто.

По-рано тази вечер съквартирантите номинираха още Весела Нейнски, Никита, Албена Вулева, Стойко. Калканджиева видимо прие с радост това, че напуска Къщата. "Отивам си при мъжа и детето, бе, хора. Не очаквах да напусна толкова скоро. Може би много са ме гледали хора и им е писнало от мен", призна модната шефка пред Ники Кънчев.

На изпроводят съквартирантите я изпратиха с "Македонско девойче". 

По-рано готов да си тръгне от Къщата бе Стоян Роянов. Ексцентрикът се юрна да си ходи под натиска на Жени Калканджиева и Вулева, които му скочиха, след като Големия брат ги остави без топла вода. Той наложи санкция, понеже музикантът явно не бе чел правилника за номиниране. Я-я така и не успя да намери аргумент, с който да посочи двама от своите брадъра за изгонване. 

"Получава се смут и тотална дисхармония в Къщата и всички започват да се бунтуват срещу моето поведение. Ще е по-добре аз да напусна, за да продължи хармоничният живот сред останалите. По-добре за психическото и физическото здраве на моите събратя и сестри. Аз не знам как иначе ще продължим да живеем в тази Къща", сподели в изповедалнята Роянов. Биг Брадър обаче все пак го убеди, че ще престъпи собствените си принципи, ако напусне шоуто.