Богинята на нощния живот ще посрещне звездите на поп-фолка в България, които просто нямат нужда от представяне. Тях ги обичат всички, те са тотални фаворити на почитателите и освен всичко останало са изключителни хора.
 

В сряда, първи, ще е Галин. Представителят на най-новата вълна изпълнители в България ще ви очаква и обещава последния си хит "Как си, кажи" да звучи няколко пъти през вечерта. 
 
Тоталният лидер, певицата, която е не просто представител на бранша, тя е самият поп-фолк - Преслава, ще гостува на Megami Club Plovdiv в четвъртък. Нейните песни все ще се пеят, нейното име винаги ще вълнува феновете. Заповядайте и се насладете на нейното звездно присъствие в заведението.
 
Феноменът, този, който не се побира в граници - Азис в петък ще е в своя пловдивски дом. Богинята на нощния живот е мястото, в което той се чувства наистина като у дома си и това му дава свободата да бъде себе си, да прави вечерите уникални, такива, каквито ги почувства на момента.
 
И нали не сте забравили. Тъй като Megami Club Plovdiv стъпи под тепетата точно преди една година, през целия месец ноември от понеделник до петък входът ще е свободен за всички до полунощ.