Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл допусна огромен моден гаф, за който цялата мрежа не спира да говори. Бременната американка и членове на кралското семейство посетиха традиционния благотворителен фестивал The Festival of Remembrance в Роял Албърт Хол.

За събитието Маркъл се бе издокарала с черно палто на Stella Mccartney, обувки на висок ток, а в ръцете си държеше малка черна чантичка. Всички погледи обаче бяха насочени към краката й. Гледката, която се разкри под стилното й палто, направо втрещи почитателите на американската актриса.

„Какво се е случило с чорапогащника на Меган Маркъл? Да не би да се е заляла с вино”, не спират да питат хората в Туитър.

Други пък изразяват недоволството си от това, че заради чорапогащника краката й сякаш блестят.

„Меган отново е облякла любимото си палто на Stella Mccartney, с което вече бе в Кардиф, но не можем да откъснем очи от блестящия й чорапогащник”, недоволстват феновете й.

Според трети бременната херцогиня просто е избрала чорапогащник, който е прекалено светъл за тъмната й кожа. И отбелязват, че предпочитанията й към коприната са й изиграли лоша шега. 

Съвсем скоро Маркъл отново си навлече гнева на критиците. В края на миналия месец тя се появи с ефирна пола, под която сякаш прозираше долното й бельо.