Официалната церемония по обявяването и награждаването на победителите в конкурса  "Кмет на годината" 2018 ще се състои на 15 ноември 2018 г. в НДК. На церемонията ще пеят единствено две от малките-големи звезди на популярната музикална школа "Арт Войс Център“ от Пловдив.

Тодор Борисов на 12 години впечатли всички с прекрасното си представяне на Грандиозното закриване на Webit.Festival Europe, част от Европейската седмица на цифровите технологии и иновациите. То ва бе водещото събитие на българското председателство на Съвета на ЕС по въпросите на цифровите технологии през юни в зала "Арена Армеец".

Мирослава Тодорова на 16 години  бе обявена за  джаз принцесата на България в последния риалити песенен формат "Х фактор“ и спечели сърцата на жури и публика с изключителната си класа, талант и вкус за музика.

"Много съм щастлива! Поканата е огромна чест за пловдивската вокална школа и признание за високата класа на младите и таланти“, сподели Руми Иванова – ръководител, музикален педагог и ментор на "Арт Войс Център“.

Конкурсът "Кмет на годината" е уникална инициатива, която стартира в България през 2013 г. Чрез нея след национално онлайн допитване всяка година се отличават най-добрите градоначалници у нас.  Специални гости на официална церемония по обявяването на победителите в конкурса "Кмет на годината" са представители на парламента, правителството, Европейската комисия, Европейския парламент, европейски общини, отличаващи се с добри практики, които могат да се приложат у нас, държавни институции, обществени организации, представители на бизнеса.