От сайта ПИК, платформа за разпространяване на словесния новичок на червения депутат Александър Симов срещу общите врагове ( като моя милост), се възмутиха от своя питомец. От години му плащали, а жена му си позволила да заплашва сайта, че няма да има за него – образно казано- живот след смъртта на ГЕРБ.

 

 

 

 

 

След като си го отглеждат и популяризират като автор наистина от години, сега другарите му от ПИК забелязали, че нещо не е наред с двустранната дружба. На протеста на майките в София съпругата на депутата Юлия Ал-Хаким написала на плакат ( видно от публикуваните в сайта снимки), че предстои “спиране на кранчето” за ПИК и ( и други подобни медии, обслужващи управниците). 

Тази проява била “повече от скандална”, понеже Симов и семейството му си захранвали семейния бюджет от ПИК. С други думи, от сайта потвърждават написаното от моя милост, че това сътрудничество е сред доказателствата за фалшивото противопоставяне между властта и т.н. опозиция.

Отгоре на всичко Симов сам се похвалил във фейсбук с изявата на съпругата си. Дали сега ще му спрат кранчето? Или след другарската критика той ще си вземе бележка и ще продължава да си взима хонорарите от уж вражеската трибуна, която мъмри сега своя автор от смехотворната позиция на “неудобна” за БСП медия?

Апропо, номерът да бъдат пускани епизодично текстове от “вражески автор” беше хватка с цел евентуалното им обезоръжаване в т.н. “часови медии” преди двадесетина години. Авторът на тези редове за кратко е попадал в този капан, но отказа да пребивава в него след като се изясни, че става дума за преднамерена (зло)употреба на количествения принцип да бъде заливана аудиторията с “правилни статии”, срещу които да бъде пускана самотна гледна точка уж в името на плурализма, давен методично с обратни мнения в конски дози. 

Каква е поуката? Тя е, че всеядността вреди на онези, които имат стомах да вървят срещу статуквото. За мършоядите, чиято лакомия е пословична, това не важи. 

Share on Facebook