Спорният 4-дневен секс фестивал, който предлага неограничено количество наркотици, алкохол и проституция, се завръща тази година, след като миналата година вбеси гражданите на Колумбия и бе отменен поради натиск от страна на властите.

Тази година островът на секса обещава по две латино американки за един мъж, секс на живо, партита на луксозни яхти и различни изненади, на цена от 5700 евро. Този фестивал се провежда на частен остров в Карибите, където наркотиците са законни, а на мъжете се разрешава неограничен секс, обмен на партньори и изпълняване на всички сексуални фантазии, докато се забавляват като милионери, казват организаторите.

Миналогодишният фестивал предизвика гняв, а мнозина го нарекоха отвратителен и страшен, настоявайки властите да проучат какво се случва на този остров. Организаторите твърдят, че са прехвърлили партитата на друго място от съображения за сигурност, а не заради обществен натиск.

По-късно бе издадена програмата за Новогодишното издание на фестивала и тази година той се връща с нов уебсайт и канал в YouTube, пълен с видеоклипове със сексуално съдържание. Те са отхвърлили обвиненията за трафик на хора, като твърдят, че тази забава е законна в неназована държава, а всички жени участват по собствена воля и са на възраст над 18 години.

На страницата пише, че около 60 жени ще посрещнат мъжете и ще ги накарат да се чувстват като царе. Говори се, че жените са били тествани и нямат полово предавани болести. Фестивалът трябва да се проведе от 14 до 17 декември.

"Гостите не влизат в Колумбия, а идват директно на Карибите, така че колумбийската полиция и власти нямат нищо общо с това. Не можем да разкрием откъде са момичетата, но само можем да кажем, че те са добре платени и по никакъв начин не са принудени правят нещо, което не желаят. Продадохме 23 билета и нашите клиенти идват от цял свят, всички плащат една и съща цена, която включва неограничен секс, храна и така нататък ", казват организаторите.