Днес в Пловдив бе даден стартът на 74-ти МЕЖДУНАРОДЕН ТЕХНИЧЕСКИ ПАНАИР. Той е сред най-авторитетните делови форуми за инвестиционни стоки и технологии в Югоизточна Европа. Откроява параметрите и перспективите на Индустрия 4.0. чрез иновативните изделия, предлагани от водещи компании от цял свят. Най-голямата технологична среща на Балканите демонстрира тенденциите в над сто бранша на икономиката, като акцентира на най-авангардните направления.

Част от Международният технически панаир е и пловдивската компания за парфюмерия и козметика "Рефан". Щанфът на REFAN можете да откриете на VIII поле, а павильонът е под номер 21.  За поредна година Рефан представя своите продукти на Международния Технически Панаир в Пловдив.

Най-голям интерес сред посетителите предизвиква новата серия армотати  - Refan Temptation Blend. Всички, които спират на щанда на пловдивската компания питат за новата битикува колекция от аромати. Усмихнатите консултанти на Рефан на драго сърце разкриват всички подробности за бутиковата колекция, която следва историческата традиция на фирмата за създаване на емблематични аромати за ценители. Това е изключителна палитра от авангардни ухания, подходящи както за мъже, така и жени, създадени от най-ценните парфюмерийни съставки, подбрани от цял свят, характерни с натуралност, богатство и върховна изтънченост на мириса.


Самото име на парфюмната колекция Refan Temptation Blend подсказва, че това е селекция от изкусителни аромати, вдъхващи уверена чувственост, примамлива съблазън, намекващи за страст и любов. Тези ухания потапят в неповторимата и екзотична атмосфера на различни култури, превърнали са се в техен символ и въздействат силно, дълбоко и запомнящо се.

Посетителите и изложителите могат да разгледат богатата продуктова гама на пловдивската фабрика Рефан от 24.09  до 29.09 от 9:00 часа до 18:00 часа в Панаирното градче.