Неделя ще бъде съвсем успешен и прекрасен ден за 4 зодии. Повишена жизненост и шанс за добро прекарване на последния почивен ден преди новата работна седмица.

Дневен хороскоп ОВЕН
Добра реализация
Предстоят ви може би повече ангажименти отколкото сте предвидили и въпреки почивния ден, някои от вас ще бъдат доста натоварени.

 
Денят е успешен за деловата реализация на Овните. Плодотворни ще са и пътуванията, срещите и разговорите с професионални цели, сделките и преговорите. Някои от зодията са се насочили към осъществяването на по-значим проект. 

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ 
Повишена емоционалност
Днешното ви настроение е повлияно от събитията, които ви се случват напоследък. За разлика от вчера, този ден ще е по-слаб за Телците. Енергичността ви е на високо ниво, но емоционалността често надделява над логиката, и предизвиква раздвояване, а последното блокира активността по делата ви. През този ден трудно осъществими ще са и предпочитаните от вас контакти. 

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Усложнени обстоятелства
Всичките ви действия ще бъдат диктувани от разума. Интелектуалните ви занимания носят много добри резултати. Успехът на Близнаците ще е частичен или непълен през този ден. По някои от интересуващите ви въпроси резултатите ще са чудесни, за сметка на постигнатото в други направления, където се очертава тотален блокаж. 

Дневен хороскоп РАК
Засилена нервност
С всички сили ще се стараете да подобрите отношенията си с личност, която продължава да ви вълнува. Нервен ден, през който Раците чудесно ще са планирали изпълнението на задачите си, но обстоятелствата няма да позволят да се разгърнете ефективно. Негодуванието на мнозина ще е ярко, но реакции от този тип не носят ползи. Интуицията ви е силна и ще ви подскаже посоката за изява. 

Дневен хороскоп ЛЪВ
Продължително напрежение
Отговорностите няма да ви оставят да си почивате. И при вас напрежението в неделя не е малко, което явно продължава с нестихваща интензивност от неделя насам.За препоръчване е да сте по-умерени, независимо от делата, към които ще се насочите. Професионална сполука ще имате, но действайте внимателно. В тази сфера предстоят промени.

Дневен хороскоп ДЕВА
Успешно реализирани цели
Не се безпокойте за финансовото си състояние, съсредоточете вниманието си върху промените, от които се нуждае домът ви. Доста успешен и печеливш ден, през който двойственото поведение няма да е чуждо на Девите. Сега е много важно да изострите сетивата си, и да не пропускате нищо от това, които се случва в деловия или обществен сектор, свързан с вашите интереси, защото много скоро предстоят промени.

 

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Ярка сполука
Успокойте се, твърде много нерви хабите за дреболии. Проблемите са по-скоро плод на вашето въображение, отколкото реални. Неделя ще зарадва Везните със значителен успех. Ситуацията около вас се раздвижва положително. За мнозина от зодията това начало се отбелязва от настоящия септемврийски ден, като в повечето случаи става въпрос за плодотворни преговори, които ще финализират с постигането на спогодба. 

 

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Нерви
Вярата ви помага да се справите с проблемите си, но не пренебрегвайте очевидните неща. Доста нервен ден, които от гледна точка на напрежение може да се определи като своеобразен връх за седмичния период. Ситуацията не бива да ви притеснява, независимо, че може са пропуснете важна среща, или да получите неочаквано неприятен отговор. 

 

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
В период на възход
Чувствате се раздвоени относно личен въпрос. Днес едва ли ще ви е до работа и това е съвсем разбираемо. Подемът при Стрелците е безспорен, което най-ясно се забелязва от личната ви стабилност. Има едно малко раздвояване в делови план, но не е фатално, както и фактът, че днес ще е по-трудно за реализация на целите поради външни пречки.

 

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Добра реализация
Средата, в която общувате извън семейството ви ще ви натовари с проблеми. Благодатен ден, определящ чудесни постижения, парични придобивки и делова стабилност в службата и бизнеса. Има обаче един недостатък, който час по-скоро трябва да отстраните. Става дума за занижените ви усилия относно контакти в обществото или с партньори. 

 

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ
Успехи
Не се колебайте да заявите претенциите си пред околните. За Водолеите се знае, че са изключително активни когато преследват целите си, и това отличително качество съвсем няма да ви липсва през този ден. Ще се изрази по отношение на контактите. В служебен план ще сте по-неорганизирани поради високата нервност и постоянната дразнимост от нещо. 

 

Дневен хороскоп РИБИ 
Действайте настойчиво
Добре ще организирате деня си така, че да ви стигне времето и за вас самите и за хората, които уважавате. Представителите на Риби ще са порядъчно интензивни днес, но това едва ли ще е достатъчно за успешната реализация на по-важните ви цели ако не сте и достатъчно настойчиви. Последното определение засяга деловия сектор и плановете за бъдещето.