Плеймейката Златка Райкова и бившият футболен национал Благой Георгиев все още не са промотирали връзката си публично в София, но за сметка на това - изобщо не се крият в провинцията, пише ПИК. Сексбомбата и плейбоят явно вече си имат и любимо място, на което да консумират чувствата си - Велинград. 

Миналия уикенд сексбомбата и плейбоят се отбелязаха за сефте от местния хотел "Арте". Явно мястото им е допаднало, тъй като сега отново са се уединили там. В обедните съботни часове Златка и Благо бяха щракнати да се припичат полуголи край минералния басейн, а снимката бе публикувана от "Хотарена".

Въпреки, че е скрит зад слънчевите си очила, татуираният футболист е разпозаваем и от километри. Докато Джизъса блажено дърпа от любимото си наргиле, Златка е разтворила лаптоп на колената си и вероятно чете клюките за себе си и новото си гадже.

Преди дни влюбените бяха щракнати и от папараци под Тепетата, докато обядват в кръчма в пловдивския квартал "Кючук Париж". Според информация на ПИК двамата живеят заедно в София, но заради любопитните папараци в столицата избягват да се появяват заедно на публични места. Извън големия град явно нямата подобни скрупули. 

Според Горещата арена пък аферата помежду им била за камуфлаж - Златка си имала много известен любовник, а с Благо го играели гаджета, за да прикрива връзката си с баровеца.