Негативният имидж, който президентката на Норландия Нора Недкова си спечели за отрицателно кратко време, е накара баща й Николай Недков тутакси да намери начин да я изведе от Къщата.

Както писахме снощи, плеймейтката бе първата изгонена от луксозната квартира край Нови хан. Само за седмица в нея блондинката изпъна до краен предел нервите на съквартирантите си, ежеминутно отвръщаше на провокациите на Валентин Кулагин, а безсмислените спорове, което двамата заформяха, побърката цялата Къща.

Шефът на "Златни пясъци" АД бил категоричен, че този срам няма как да продължава в национален ефир и да уронва репутацията му в обществото. Затова направил всичко възможно да я отстрани от "ВИП Брадър", разкрива "hotnews.bg".

"Човекът се е хванал за главата от изцепките на дъщеря си. Нямаше как да я остави да го излага още повече", коментират хора от обкръжението на бизнесмена.

Недков изключително се срамувал от поведението на дъщеря си и въпреки, че от години я е оставил на режим без контрол, с днешна дата му се ревяло от резила, който спретнала в предаването на Нова телевизия.

Недкова отпадна от играта на номинации със скандалният гримьор Валентин Кулагин, който беше и най-големия й враг в Къщата.

"Съжалявам, че не можах да покажа малко повече от себе си", заяви плеймейтката пред Ники Кънчев.