Миглена Каканашева е загубила девствеността на 17. Брюнетката направи игра на въпроси и отговори с феновете си в "Инстаграм". Един от най-интересните бе на колко години е правила секс за пръв път.

"Бях на 17. Мегз не съществуваше. И бях истински влюбена. От онези обсебващи връзки, в които се ревнувате, ако друг ви погледне и живеете, за да се целувате след училище", призна чистосърдечно Каканашева.

Изглежда Мегз е била от късметлийките, които са имали щастлив първи път. Но все пак тя доста е подранила. Припомняме, че талантливата дизайнерка е католичка и че правенето на секс едва на 17 се води за недопустимо. Католиците трябва да се женят девствени. Изглежда красавицата е имала по-разкрепостени възгледи още от малка.

Каканашева даде съвет на младите си последователи, че навлизането в тайните на интимното общуване е изключително важно решение и че не трябва да бързат.

"Не го правете само защото е модерно или защото всичките ви приятели вече са го правили. Това се случва само веднъж в живота и до голяма степен ще оформи базисната ви сигурност по време на секс и във връзките изобщо", допълни Миглена, цитирана от "Хотарена".