Петък ще даде изключително силен финал на тази делова седмица. Ще имате възможност както да се развиете в бизнеса, така и личностно въпреки всичко случващо се около вас! Не се колебайте да се възползвате от всяка една ситуаци, която се разиграе наоколо.

Дневен хороскоп ОВЕН 
Хубави възможности
            Старайте се да разбирате и вниквате в позицията на хората около себе си и ще ви бъде по-лесно в делата.

 
Много благоприятен ден, през който представителите на Овен ще реализират в пълнота планираните задачи от лично и делово естество. Ако обаче някой реши да пренебрегне честността във взаимоотношенията с партньорите или с приятелите си, шансът му ще намалее многократно.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ 
Успешен ден
            Търсете компанията на близките си, заедно ще преодолеете съмненията и стреса от последните дни, а най-важното ще може да си починете. Петък е благоприятен и предоставя на Телците чудесни  обстоятелства за реализацията на целите. Едно от важните предимства на родените в зодията е, че са заредени с ефективни идеи, практическото приложение на които не би представлявало особена трудност в настоящия момент.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ 
Успех,, но не влизайте в спорове
            Имате планове, които ще подтикнат към конкретни действия. За петък е характерна известна липса на начална готовност за реализация в деловия сектор и в обществените среди, но с разгръщането на деня бързо ще се настроите към действащите условия. През този ден е особено вредно да спорите с партньори. Последствията ще са пагубни.

Дневен хороскоп РАК 
Лошо настроение
           Работата ви по започнат проект с чуждестранно участие ще продължи, подготвяйки наред с него и участието си в следващия по значимост за вас. Денят е надежден за реализация на цели в желано лично или делово направление, но е съмнително, че  преобладаващата част от Раците ще се ангажират с нещо. 

Дневен хороскоп ЛЪВ 
Силна нервност
            Бъдете реалисти и не очаквайте прекалено много от наскоро създала се ситуация. Големият проблем за повечето Лъвове в петък е изразителната нервност. Владеете ли се качествено – проблеми няма да има. През този ден е добре да наблегнете върху срещите в обществените среди и да ограничите до възможния минимум контактите и разговорите в службата. 

Дневен хороскоп ДЕВА 
Дразнения
            Самочувствието и рутината ще повишат ефективността в работата, превръщайки работната атмосфера в творческа. Петък ще е нервен и ядовит за Девите. Освен избухването на кавга с някого, не може да се посочат други конкретни причини за състоянието ви, но то едва ли е плод на въпросния словесен сблъсък. Сигурно е, че негативните натрупвания са от дълго време насам и вече натежават.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ 
В очакване на промени
            Проблеми от личен характер ще ви занимават днес и ще ви привеждат в активност. Макар че Везните са по-жизнерадостни и дори мнозина очакват началото на положителни изменения, състоянието им не е много по-различно от това на Девите. Известно разнообразие е характерно за пътуващите. Обнадеждаващото е, че предстоят положителни промени за всички от знака.

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Нервност
            Натоварванията на работното място намаляват и се откриват възможности за по-творчески подход към работата. Психическо или физическо напрежение причинява проблеми за мнозина от зодията, но въпреки неудобствата, преобладаващата част от Скорпиони не губят надеждите си за благоприятно развитие в бъдещето. Изпитанията ще отминат до две седмици и ще възстановите състоянието си.  

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Напрегнат ден
Контактите ви през този ден ще бъдат особено ползотворни за бизнеса ви. Този петък се оказва доста напрегнат в професионалните дела и бизнеса за Стрелците. Същото важи и при осъществяването на въпроси от лично естество. Не сте лишен от шанс за успех и от късмет, но в много случаи се налага да действате бързо, а не винаги ще ви е възможно.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Действайте дипломатично
Съмненията няма да ви попречат и с дръзновение ще се впуснете в ново начинание. Петък е благоприятен за контакти, а както е видно голяма част от родените в зодията ще се насочат към такива. В процеса на разговорите ще се сблъскате с подчертана предпазливост от другата страна, а в определени случаи и с осезаеми предизвикателства. Ситуацията е променлива.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ
Разочарования
              Ще решите с лекота един проблем, застанал на пътя ви и ще за твърдите нечие мнение за вас. Напоследък Водолеите се сблъскват с много мъчнотии, които предизвикват силни разочарования. За съжаление и петък е от тези дни. Едновременно с неприятностите обаче се очертават и чудесни възможности за осъществяване на целите, което явно ще се случи в близкото бъдеще.  

Дневен хороскоп РИБИ 
Мобилизирайте се!
          Очаква ви чудесен ден днес. С каквото и да се заемете, вършите го по най-добрия начин и оставате удовлетворени от резултатите, които постигате. Ако сте малко по-мобилизирани и действате енергично по делата си, петък ще е успешен за вас. За огромно съжаление обаче преобладаващата част от Рибите се раздвояват, демонстрират капризи и недоволство, а някои са сърдити на всичко заобикалящо ги.