Всеки човек си има съдба, но понякога се случва да се отклоним от пътя си и да тръгнем в неправилната посока. Тогава Вселената ни се притичва на помощ и ни изпраща знаци, които могат да ни върнат обратно в правия път. 

Вселената се стреми да ни помогне да изживеем живота си смислено и щастливо, затова непрекъснато ни изпраща различни сигнали. Най-важното е да започнем да ги търсим. Запомнете едно - случайните неща съвсем не са случайни и ако дадена ситуация започне да се повтаря прекалено често, това е знак, че трябва да спрете и да се опитате да разберете къде е причината това да се случва и какво трябва да направите, за да поправите нещата.  

Непрекъснато закъснявате 

Всичко в живота трябва да се случва гладко, а когато балансът се наруши, Вселената ви сигнализира, че нещо не е наред, чрез закъснения. Непрекъснато тичате за някъде, но въпреки всичко закъснявате? Вселената ви подсказва, че се натоварвате прекалено много и планирате прекалено много неща, които не са по силите ви. Забравете ненужните неща,  концентрирайте се само върху най-важното и си отдъхнете! 

Синдромът Плюшкин

Апартаментът ви е пълен с ненужни вещи? Дори и да изхвърлите нещо, вехториите са навсякъде?  Това означава, че определено имате грешно мнение за някаква ситуация. Живеете в миналото и ви е много трудно и болезнено да го пуснете да си отиде. Време е да анализирате живота си, да си спомните обидите, които не можете да простите или хората, които не можете да изхвърлите от главата си и да си  направете нужните заключения.

Често боледуване

Това също е знак от Вселената и говори за това, че вървите по неправилен път. Вслушайте се в себе си, помислете за това как живеете в момента и какъв живот всъщност бихте искали да водите. 

Особено показателно е повторението на една и съща болест. С това Вселената ви подсказва, че спешно трябва да смените жизнения си път (работа, отношение към околните или към себе си, взаимоотношения с партньора или родителите, негативни мисли и т.н.).

Скука

Скуката и душевните тревоги говорят за това, че вече не виждате смисъл в живота, в развитието си и достигането на набелязаните цели, не използвате възможностите и жизнената си енергия на максимум. Животът е пълен с възможности. В никакъв случай не трябва да се отказвате, ако пред вас се е затворила някоя врата, защото задължително ще се отвори друга. От вас се иска само да я намерите! 

Постоянно напрежение

Всичко ви дразни и ви изкарва от нерви, непрекъснато сте обезпокоени и изпитвате тревога? Вселената ви дава знак, че животът ви се нуждае от промяна, че прекалено дълго сте се застояли на едно място. Открийте източника на стреса и го отстранете от живота си, а мястото му запълнете с нови хора, места, идеи и интереси. 

Прегаряте бързо

В началото на пътя сте вдъхновени и пълни с решителност, но щом тръгнете по него, мигом губите интерес и желание да продължите? Това е знак от Вселената, че това не е вашият път и не трябва да вървите по него, губейки сили и жизнена енергия. Когато това е вашето нещо, всичко ще се случва с лекота - от началото до края! 

Чупите вещи 

Всички неща се изплъзват от ръцете ви и чупите всичко, до което се докоснете? Отдавна тъпчете на едно място и не можете да направите и крачка, за да се придвижите напред? Не зацикляйте, не мислете само за това и не търсете изход, просто плувайте по течението. Вселената задължително ще ви посочи изход от ситуацията, когато бъдете готови за това.  

Непрекъснато забравяте нещо

Вие сте разсеяни и невнимателни и непрекъснато забравяте или губите нещо? Вселената ви казва, че е време да спрете да витаете в облаците и да се концентрирате върху важните неща. Слезте на земята, формулирайте ясно целите си и започнете да ги изпълнявате! 

Травми

Непрекъснато удряте главата си, ръцете, краката или прищипвате някой от пръстите си? Това е знак от Вселената, че трябва да позабавите темпото. Възможно е да сте спрели да се вслушвате в себе си и желанията си. Станали сте много повърхностни и не забелязвате и най-елементарните неща. Концентрирайте се, отделете важните задачи и започнете да ги изпълнявате добросъвестно! /jenata.blitz.bg