Напрежението в Къщата на ВИП Брадър може да се реже с нож. Една от звездите в риалитото е поискала да си тръгне доброволно. Това разкри водещият Ники Кънчев в началото на днешното предаване.

От думите му не стана ясно коя е вип персоната, която не е издържала на напрежението и е готова да се раздели с хонорара си, за да излезе от Къщата. Най-вероятно името на съквартиранта ще стане ясно по време на утрешния епизод.

Друг интересен момент е, че рапърът Ванко 1 е отстранен от живота на съквартирантите в Къщата. Певецът е отказал по-рано днес да участва в една от задължителните мисии, а Големият брат го е отстранил от всички дейности на съквартирантите.

Ванко 1 няма да може да бъде номиниран тази вечер, както и да доминира заради отлъчването си от съквартирантите. Другата звезда, която не може да бъде номинирана, е Ваня Костова, тъй като тя получи имунитет от изгонената в понеделник Нора Недкова.

За първи път в риалитото зрителите ще могат също да номинират съквартиранти. Това става чрез фейсбук страницата на ВИП Брадър, където са публикувани всички снимки на звездите, а тримата, които получат най-много гневни емотиконки, ще получат по една номинация.