Известната британска водеща Трини Уудал шашардиса феновете си. 54-годишнта ТВ водеща, която е еквивалент на българската Гала (и двете водят сутрешен блок) показа шокиращи снимки и видео в личния си инстаграм профил.

От кадрите се вижда как непознат мъж я мачка по цялото й тяло в продължение на 50 минути, а накрая тя му плаща 1 600 паунда.

Тя се подложи на тази скъпа и болезнена процедура в името на красотата. Излезе, че това е най-новият и актуален масаж, който бори целулита и портокаловата кожа.

54-годишната Трини се бе разсъблякла по бельо, а иновативната процедура й бе приложена в реномираната лондонска клиника Julien de Richeville. 

„Боли. Много боли, но действа. Още след първата процедура се отървах от няколко сантиметра от бедрата, краката и корема ми. Изглеждам супер, но исках дългите ми крака да са още по-изваяни и да нямам целулит”, споделя Трини по време на снимките от процедурата й.

Болезнената разкрасителна процедура включва силно и продължително масажиране в зоните, където най-често се появява портокаловата кожа. А експертите от клиниката казват, че всеки, който има 1 600 паунда, може да се възползва от нея. / jenata.blitz.bg