Коментаторът SMS пише в ivo.bg за руската мигрантска инвазия в България, срещу която не само не се строят прегради по границата, но и получава съдействие от страна на покор(е)ната ни държава в лицето на институции ( като местната власт), и отделни продажници. Такива са на практика другарите и другарките, за които руският интерес е водещ в оценката им за каквото и да било в България.

 

Пример:  и тази година на 6 септември в едно ( наистина) китно балканско село, в което площадът, читалището и главната улица са наречени на местен комунистически герой, другарите и другарките – без значение от коя партия е кметът- се наложиха отново с бойкот на празника на Съединението. Нямало да отворят читалището. Не бил техен празник, казват те в подготовка за любимия им ден на съветската окупация 9 септември.

Познайте защо мразят най-българското събитие, саботирано от Русия през далечната, но паметна за злопаметните нашисти 1885 г. !

СНИМКА ( автор Емил Георгиев, Klub Z) Съборът на БСП на Бузлуджа това лято.

 

 

 

 

 

SMS:

Има ли още идиоти у нас, които продължават да вярват, че руският етнически окупационен десант , осъществен по Българското черноморие , е спонтанен акт, внезапно възникнало непреодолимо желание на хиляди руснаци да си купят недвижима собственост в България, а не става въпрос за целенасочена, добре организирана операция (диверсия) с отпускане на изключително изгодни заеми от руски държавни банки на избрани руски държавни служители , руски пенсионирани военни и други зависими от властта групи руснаци, за да си закупят недвижим имот в България, да получат статут на „постоянно пребиваващи” в страната ни и само 5 години след това и българско (европейско) гражданство. Какво цели „починът” сред купилите си имот у нас руснаци: „Приведи (в Болгарии) друг”?

Сега са плъзнали като хлебарки навсякъде из България, оглеждат, набелязват имоти за изкупуване с афинитет към държавна и общинска собственост, щото е най-лесно и евтино за изкупуване (само срещу няколко хилядарки в джоба на съответния държавен служител ставаш собственик на огромни, безценни парцели). Търсят имоти все край минерални извори, лечебна кал, уникални природни дадености, живописна традиционна архитектура и най-вече стратегически терени в пограничните райони като бивши застави и бивши военни поделения, свързани с националната сигурност на държавата ни, собственост на МО. И като знаем КОЙ е сегашният военен министър и чии интереси е сложен да защитава… Особено жалки в глупостта си са някои от бившите кметове на морските градчета, които се надяват, че престъпленията им срещу България и българските граждани ще бъдат забравени и ще останат неказани като заминат на задгранична държавна служба след „успешния” (за руснаците) мандат или се преместят да живеят в друго населено място! Защото за престъплението да раздадеш за жълти стотинки на руснаци най- красивите кътчета от българската земя, сякаш са ти бащиния, не може да има забрава и прошка нито за тях, нито за оядените им от охолство, безделие и корупция отрочета. Възмездието предстои !

„Форт Нокс” и други руски фирми пък са планирали да набучат София и Витоша с грозните си небостъргачи и да обсадят столицата и планината със затворени градчета-сателити… Тяхната учителка по руски Фандыговна вече им издава разрешения!

Семейство украинци споделиха за „специалните” инструкции, които получават постоянно пребиваващите руснаци, когато пристигнат в България: да се държат един за друг и да се защитават един друг, даже и когато сънародникът е престъпил закона или извършил престъпление, да не се сближават без нужда с местните (аборигени). Да си общуват вътре в етноса и да формират руски микро анклави като квартали, жилищни блокове, махали и т.н.

За улесняване на битовото и професионално устройване на постоянно пребиваващите е създадена мрежа от специални организации т.н. „информационни центрове”, които обслужват на руски език нуждаещите се от някакво съдействие братушки. 

Информационният център в Бургас (Руский юридический информационный центр, ric.bg, ул.”Славянска” -77, +359 (893) 654444, или http://russiabg.com/ ) за юридическа и всякаква друга помощ.

«Русский Центр-Бургас» оказывает помощь русскому сообществу в адаптации жизни в Болгарии.

Центр оказывает помощь:

• содействие при получении ВНЖ (Вид на жительство в Болгарии) и ПМЖ (Постоянное место жительства в Болгарии)

• оформление выгодной страховки (Доступно также оформление страховки онлайн)

• решение бухгалтерских, финансовых, юридических и бытовых проблем

• получение бизнес-визы в Болгарию, Шенгенской визы в страны Европы

• консультация при оформлении сделок с недвижимостью, объединении в ТСЖ

• подготовка документов для поступления в ВУЗы Болгарии

Русский Центр осуществляет сбор и подготовку пакета документов БЕСПЛАТНО!

Освен консултации на място „информационните центрове” насочват братушките към кои други местни офиси, обикновено съвпадащи с адресите на общинските клубове на русофили, да се обърнат за решаване на проблемите си. Примерно, ако на някого са му спрели тока или водата, защото не си ги е платил навреме, хванали са го, че краде в магазин и го чака глоба или най-често срещаното: сбил се е с някого в ресторант след запой, или пък са го притеснили в парка, защото е замърсил с боклуци и повръщано около пейките, където е запивал, или пък някъде из администрацията не са се отнесли към него с полагащото му се специално внимание, насреща винаги има рускоговорещ адвокат- българин, който нетърпеливо чака да приласкае пострадалия от неблагодарността на местните аборигени братушка и не само да защити почти винаги нелегитимния му интерес, но и с радост , ако се наложи, да му оближе и задника на двойния „асвабадитель”!

В супермаркет постоянно пребиваваща у нас руска дебелана, недоволна от обслужването на касата, започна да крещи популярната опорка: „А когда мы вас освобождали”…. За всеобща радост на опашката неблагорната касиерка имаше куража да я попита: „А Вы, лично, когда нас освобождали ?!”

Над братушката с трепет бдят „спасАтелите” на плажа да не би някой нагъл български абориген или някой друг смотан европеец да му заеме мястото за хавлията или да паркира (сакън!) на свещеното паркомясто, което си е и избрал, заради „когда мы вас освобождали…” Катаджиите пък въобще не подлагат на съмнение кой е виновен при настъпило ПТП, разбира се, че нахалните българи, които дръзват да пътуват , точно когато братушката пътува по пътищата на България и да му се пречкат пред гумите!

Тия нахалници, българите, понякога даже се опитват да му правят забележка на братушката ( и то на български!), ако случайно ги пререди на гишетата в пощата, общината, магазина и забравят за магическата опорка „ а когда мы вас освобожали…”.

На сергия край плажа нетърпелива рускиня пита възмутено: „А вы почему не говорите по русский?” Продавачът лаконично отговаря, че тук е България и говорим български. „А я думала что все болгары ДОЛЖНЬI говорить по русский!”.

От известно време постоянно пребиваващите по нашето черноморие руснаци упорито разпространяват слухове, че в Слънчев бряг и Свети влас имало хотели, собственост на украинци, в които отсядали и тренирали украински терористи- бандеровци. Те били въоръжени и не се знаело какво можело да направят, можело да стрелят по хората, да завземат някое населено място…(А защо да не предположим, че тези „украински” терорости са путинските вежливи зелени човечета под прикритието на „бандеровци”, а украинските собственици са просто подставени лица?).

Въобще, има ли още някой идиот в България, който да продължава да вярва в спонтанността на руския етнически окупационен десант по Българското черноморие и да не си дава сметка за дългосрочните последици от престъпното бездействие (едно ПРОДЪЛЖАВАЩО престъпление срещу собствения народ без прецедент в Българската история) на управляващите ни днес руски наемници и лично на министър председателя Борисов!

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ( по която от години има многобройни публикации в ivo.bg, вкл. с акцент върху държавното подпомагане на русофилския събор и подкрепата от ГЕРБ за него )

http://clubz.bg/72943-trqbva_li_dyrjavata_da_podpomaga_sybor_na_rusofilite

 

Share on Facebook