Студенти, част от елитните спортни отбори на университета Кеймбридж, се снимаха в много палава гола фотосесия, част от благотворителен календар. На снимките младежите от футболния отбор стратегически крият най-интимните си точки с помощта на топки и бутонки. Това предаде в."Дейли Стар".

"Всички ние наистина много се радвахме да направим календара, макар че това включваше много сутрини ранно ставане, тъй като трябваше да отидем на места, където няма много хора. Мисля, че студентите изненадаха няколко туристи, когато позираха по Математическия мост, тъй като той е много близо до обществения път", споделя една от студентките.
 


"Имахме няколко критики от хора, които твърдят, че някои от спортистите ни не изглеждат добре.  Все пак нито една снимка не е редактирана, така че младежите наистина изглеждат естествено красиви", добавя друг студент.
 

Снимките се отличават с разнообразие от студенти от отборите на университета в Кеймбридж, включително тези по волейбол, ски, футбол за жени, мъжки лакрос и фехтовка.
 
Младежите бяха снимани около някои от най-красивите места в Кеймбридж - включително Ботаническата градина, Фицуилям колидж и Даунинг колидж.