Млад бургазлия изчезна безследно на път за София. 28-годишният Петър Николов снощи в 23:45 ч. е хванал автобус за столицата, откъдето е трябвало да потегли за Прага. Но това така и не се е случило, телефонът му е изключен и близките му нямат никаква връзка с него. Това алармира майката на младия мъж – Фани Николова.

Тя отправя апел към всеки, който има каквато и да е информация за него, да подаде информация в най-близкото Районно управление на МВР, съобщава "Флагман". 

Младият мъж е видян за последно снощи на автогара „Юг“. Там близките му са го изпратили и са го качили в автобус на фирма „Карат“ за София. Тази сутрин в 10:00 ч. му е бил рейсът за чешката столица. Той обаче така и не е потърсил близките си, за да ги информира дали всичко е наред. Родителите му са установили, че телефонът му е изключен. Звъннали и на фирмата превозвач, но оттам разбрали, че Петър изобщи не се е качил в автобуса за Прага.

„Синът ми се качи снощи в автобус на ,,Карат" ,в 23.45 за София.Тази сутрин трябваше да пътува в 10 за Прага. Тел. му е изключен, не се е качил в автобуса за Прага, нямаме връзка! Няма го! Казва се Петър, на 28г. Помогнете!“, призовава майка му Фани Николова в социалните мрежи.