Гастарбайтерка от сeло Ресилово, община Сапарева баня, вдигна луд скандал на полицай, санкционирал я, че паркирала БМВ-то си до пешеходна пътека пред чейндж бюро до сградата на РУП – Дупница. Това предаде струма.бг.

Ето какво разказаха свидетели: 

„След като й поискаха документите, жената се разкрещя, че полицаят я бил псувал. Нахвърли се с ругатни срещу него. Крещеше в лицето му нещо на гръцки. Полицаят се смути от внезапната словесна атака на шофьорката срещу него, но не отстъпи и провери документите й. През това време се образува колона от автомобили. Изнервени от задръстването точно на обяд, шофьорите свиреха с клаксони. Излязоха полицаи от РУП да видят какво става, тъй като гласът на шофьорката ехтеше. В лекия автомобил имаше дете, което говореше на гръцки, и болен възрастен мъж. Шофьорката крещеше в лицето на полицая: „Кой си ти, как ще ме глобяваш! Ще се оплача във всички институции срещу теб”. След около 20-ина минути нещата се успокоиха. Полицаят написа акт на агресивната жена и тя си тръгна".

43-годишната Мариана Върголомова е санкционирана за неправилно паркиране и ще отнесе глоба от 150 лв. От близо 15 години тя живее и работи в Гърция. Идва си в България само през лятото.