Миглена Каканашева – Мегз набира хора и готова да даде между 600 и 700 лева на всеки, коийто се навие да бачка за нея.  . Дизайнерката се нуждае от опитни и добри шивачки, но заплатата, която им предлага, се оказа доста спорна. Поне за множество потребители в мрежата, които заявиха, че миньончето плаща малко.

Ето я и самата обява на Мегз:  Здравейте, искаме да разширим екипа си като търсим хора със следните изисквания: -ако сте шивачка с дългогодишен опит и може да шиете всичко и работите бързо, ние искаме да възнаградим дългогодишния ви труд. Предлагаме твърда заплата от 750лв без да е включен извънреден труд срещу изпълване на определена работна норма. Ако работите допълнително – това се заплаща допълнително с двойна надница. – ако сте шивачка със среден или малък опит също имаме нужда от вас. Ще получите обучение и възможност за работа на верижен принцип. Ще вършите определени манипулации без да се налага да изработвате цялостна бройка. Заплата – 600 – 700лв. ОСИГУРЕН ПРЕВОЗ АКО НЕ СТЕ ОТ КВ. СЕКИРОВО. – Ако сте от град Раковски или околността и имате машини вкъщи – предлагаме и надомна работа на ишлеме. Може да работите от вкъщи и сами да определяте кога и колко работа може да поемете. Ако се интересувате от повече детаили относно някоя от посочените позиции – моля свържете се с нас на телефон – +359 89 9718553“, гласи обявата на Миглена Каканашева.

А дали заплащането, което тя предлага, е нормално, високо или ниско, това всеки може да прецени за себе си. Според самата Мегз обаче, за място като Раковски тези пари са повече от добри и предостатъчни.