Шокирани минувачи спипаха групичка от четирима души да правят секс оргия в парк посред бял ден. На серия от графични снимки, направени от очевидците, групичката прави секс в парка Бют около 17:00 часа вчера в Кардиф. Градският съвет на града, който отговаря за управлението на парка, заяви че инцидентът е съобщен на полицията, пише в. "Метро", цитиран от Струма.бг.

Развратните снимки показват групичка от около четирима, които лежат на одеяла или хавлии под сянката на дърво близо до животинската стена на Замъка в Кардиф. Изглежда, че някои членове на секс групичката не са чисто голи, за разлика от една от жените, по чието тяло няма и един конец. Свидетел, пожелал да запази анонимност, се е прибирал у дома, когато е видял разврата.

“Свърших работа и се прибирах у дома от центъра, през парка. Докато си ходих покрай замъка, видях как две двойки си правят пикник. После се вгледах и ми се стори, че една от жените много енергично си търкаше чатала. Затова се загледах и осъзнах какво всъщност те правят", каза той.

По думите му, след това той е видял гениталиите на мъж и как жена започвала да прави секс с друга жена от групата.