Точно 10 091. С толкова мъже е била австралийската проститутка Гуинет Монтенегро. Наскоро тя издаде книгата си "10 000 мъже и нагоре", в която разказва за миналото си като момиче на повикване, пише британският вестник "Дейли телеграф".

Гуинет е предлагала ласки във всички части на Австралия и често е взимала наркотици. В книгата си тя разказва за реакцията на семейството и близките й, когато тайната й професия излязла наяве. Част от роднините, с които не е била близка, престанали да общуват с нея. Някои нейни приятелки били изумени от нещата, които е вършила, и също прекъснали контактите.

Монтенегро разказва, че е имала и върхове, и спадове в миналото си, дори е станала жертва на брутално изнасилване. Тя опитала да си върне самочувствието именно със секс за пари. Подчертава обаче, че това не е валидно за всички секс труженички.

"Всеки трябва да бъде отговорен за собствените си избори, всеки се справя с трудностите и предизвикателствата по различен начин", казва тя.

По-интересното е, че 10-те хил. мъже са минали през леглото й като "странично занимание". Тя всъщност имала общественоприето занимание на пълен работен ден. По някое време дори се оказало, че е влязла в полезрението на данъчните, които решили, че е натрупала милиони недекларирани долари.

"Ще ми се! Повечето хора в този бранш, в това число и аз, се занимават с това, за да свържат двата края, не за да забогатеят. В крайна сметка се оказа, че платих повече, за да докажа, че обвиненията на данъчните срещу мен са неоснователни, отколкото спечелих като компаньонка", изповядва се Гуинет Монтенегро.