Добри възможности ще имат повечето от зодиите в понеделник, ако са достатъчно смели и дръзки, за да искот това, което наистина им се полага.

 

Дневен хороскоп ОВЕН
В етап на възход
С чувството си за отговорност и коректност ще се справите блестящо в ситуация, в която мнозина други биха се компрометирали. Действителността около вас показва истинската ви същност, и ако от нещо сте недоволни.

 
Благоприятен ден, гарантиращ добри материални постижения в бизнеса и деловите среди, успешно провеждане на делови преговори и нови предложения.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
Преодоляване на делови проблеми
Ограничете общуванията си с невъзприемчивите около вас хора и се съсредоточете върху собствените си задължения. Използвайте потенциала си, за да се преборите с трудностите и да доближите успеха до себе си. Сполучлив ден, характерен с хубави възможности за освобождаване от делови проблеми. 

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Добър шанс
Заемате се с доста неща напоследък и затова вероятно някои от вас ще чувстват понижена енергичността си. Днес събитията като правило са знакови. Разкрива се истинската същност на хората и целесъобразността на техните действия. Няма спор, че представителите на Близнаци разполагат с добри възможности за удовлетворителна реализация на лични и материални цели. 

Дневен хороскоп РАК
Действайте внимателно
В добро разположение на духа, ще общувате с онези, които насърчават доброто у вас към разкриване и развитие. През днешния ден са възможни изненади по линия на работата и хората, с които планирате да я свършите. Благодатен  за целите ви, понеделник предоставя чудесни условия за материална реализация, но са налице и някои негативни влияния, които ще спъват дейността ви. 

Дневен хороскоп ЛЪВ
Не влизайте в конфликти
Днес всяка свършена задача ще ви доставя удоволствие. Запазете трезвост на ума и обективно оценявайте себе си и околните. Понеделник е миниатюрен образ на малко по-дълъг етап, чиято продължителност ще е около месец,. По тази причина е много важно да премине без конфликти и да постигнете удовлетворителна  реализация в делови и личен план. 

Дневен хороскоп ДЕВА
Внимавайте!
Предстои ви спокоен ден, който най-вероятно ще прекарате в дома си сред близките си хора. Погледнете се отстрани и си направете обективна оценка, това ще повлияе благотворно на бъдещето ви. Тежък ден, поради проблеми със заобикалящите от службата или на тези хора, с които присъствате в даден сектор. Владейте по-ефективно нервите си днес. 

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Овладявайте се своевременно
Настроението ви днес е чудесно и поради това едва ли ще ви се занимава с работа. Вести, свързани с предстоящо пътуване, среща, а за някои и с дългосрочно обвързване ще ви създадат известно вълнение и суета. Многопосочен по развитието си ден, през който ще бъдете облагодетелствани от нечия надеждна подкрепа за реализацията на ваша цел. 

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Не спестявайте усилията си
В добро настроение сте, но не подценявайте реалността. Приемайте случващото ви се през днешния ден такова, каквото е, анализирайте го и ще намерите правилни ориентири. Разчитат ли Скорпионите на професионалните си умения, а не на хитрост, сполуката при осъществяването на деловите цели е безусловна. 

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Насочете се към градивност
Не давайте ухо на нищо, което може да ви въвлече в конфликти днес. Във връзка с ангажимент, свързан с бизнеса или друга, важна задача ще инициирате срещи с партньори и хора. При Стрелците е повишено нервното напрежение във връзка с реализацията на деловите цели, но във ваш интерес е да се овладеете, и да не позволявате по никакъв начин на негативните емоции да диктува поведението ви. 
 

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Владейте се и напредвайте
От позицията на придобития опит ще погледнете на случващото се и то няма да ви притесни. Ще се вълнувате повече от материалните неща, но е добре да анализирате по-философски действителността около вас. Ярката нервност на Козирозите днес, е единственият показател, годен да провали чудесните ви възможности. 
 

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ
Не нарушавайте разбирателството в службата
Заети сте с много задачи и едва ли ще усетите почивния ден. Ако се почувствате тревожни, дори и без конкретен повод, с позитивна мисъл и нагласа може да се преборите с депресията. Ако нервността у преобладаващото мнозинство от представители на други  знаци от Зодиака е твърде висока, то у мнозина от вас и от следващите ви Риби е почти неукротима. 

 

Дневен хороскоп РИБИ 
Действайте честно
Усилията ви ще получат признание. Ще доведете нещата си до очакван край и обградени с романтика ще прекарате незабравими мигове. По финансови и други въпроси търсете съдействие от хора, които биха могли да ви бъдат полезни. За голяма част от Рибите не е проблем да „приспят” някой с благи думи и обещания, а слушащият „да се унесе в сладка дрямка”.