Холивудската звезда Орландо Блум ще кацне на български терен, за да се включи в снимките на филма "The Outpost". В лентата, режисирана от Род Лори, актьорът от "Троя" и "Карибски пирати" ще облече униформата на американски войник в Афганистан на прага на битката при Камдеш.

Заедно с Блум за снимките на продукцията ще пристигне и Скот Истууд, 32-годишния син на кинолегендата Клинт Истууд. Посещението на звездите у нас ще съвпадне и с популярния йога фестивал "Udaya Live", който тази година ще се проведе от 15 до 20 август в Правец.

"Очакваме ги, стига да имат свободен ден покрай ангажиментите им, да дойдат и на фестивала", обясни пред медии Ярив Лернер, изпълнителният директор на "Ню Бояна" и организатор на "Udaya Live". 

Над 25 йога инструктори ще се погрижат за ползотворния престой в Правец, предава "Монитор". 

Самият Явир Лернер започва да практикува йога още 18-годишен, като я съчетава с тренировки по бойни изкуства и по-късно плажен волейбол. Преустановява усиленото спортно натоварване след тежка контузия на коляното.

"Казаха ми, че трябва да се оперирам, като ме посъветваха да се обърна по-сериозно към йогата, за да мога бързо да се възстановя след това. Започнах да наблягам повече на това и така и не се стигна до операция. Успях да излекувам коляното си само за 6 месеца", върна лентата назад шефът на "Ню Бояна".