ЖФК Пълдин заминава на международен турнир за жени и девойки до 15-годишна възраст в Черна гора, научи Glas.bg. Надпреварата ще се проведе на 2-ри и 3-ти декември в град Плевля. 

Съперниците на пловдивчанки са изключително респектиращи, както при жените, така и при по-малката формация. Женският тим на ЖФК Пълдин ще премери сили с шампионките на Сърбия - "Войводина", шампионките на Черна гора и Босна и Херцеговина, които са и участнички в Шампионската лига "Брезница" и "Локомотива",  и още балкански тимове като хърватските "Сплит" и "Неретва", сръбските "Рад"  и "Напредак", както и други от Македония, Румъния и Словения.

В "малкия" турнир - девойки до 15-години, момичетата на Ангел Славов ще се изправят срещу отборите на "Земун" (Сърбия), "Тетово"(Македония), "Сараево", "Сплит", "Войводина", "Шумадия" (Сърбия) и естествено домакина "Брезница" Плевля.

Пловдивчанки заминават в петък за Черна гора, а на връщане в понеделник, преди да пристигнат в България, дамите ще изиграят контрола в Сърбия.