Очакваният с нетърпение нов нощен клуб в Пловдив "Megami" отвори врати снощи. Множество пловдивчани бяха част от дебютната нощ на заведението, залагащо на мотиви от Близкия изток. Дракони и самураи посрещаха гостите на клуба, а любезни гейши ги ориентираха и настаняваха.

Първият поканен изпълнител в клуба бе Азис, който наелектризира публиката на макс със своите хитове. Компания на хитовия певец пък правеха красиви танцьорки.

Новото бижу в короната на пловдивските барове е разположено до Сточна гара, в непосредствена близост до W Garden. В заведението най-често ще звучи музикалния стил поп-фолк, като с това ще бъде конкурент на актуалните Galaxy, Spirit и Secrets.

Ще стана ли новото любимо място за пловдивчани клубът, предстои да разберем.

Препълненият клуб предложи забавление на световно ниво. Интериорът е микс от елегантни линии, ненатрапчив лукс и далекоизточна символика. А впечатляващите звук, осветление и мултимедия, не оставят никой да скучае и те завихрят, за да те вкарат в центъра на купона.

Още на входа клиентите на клуба бяха посрещнати от пърформанс артисти на кокили, шоуто беше открито от балет „Мегами“, продължи със секси танци, акробати и жонгльори, а кулминацията дойде с първия гост изпълнител - кралят на поп-фолка Азис, който в следващите няколко месеца ще пее само в Megami от всички клубове в града.