Тръмп и Путин си говорили ( цял) час по телефона. Знаете кои са двамата. Какво ли са си казали?

Не знаем, но да се опитаме да предположим на базата на онова, което знаем за тях и техните пози(ции).

Разчу се, че Путин може да свърже цяло изречение на английски след неговото изявление на форум в Русия, когато той произнесе към млади участници в него : “ Дъ фючър ис фор ю” ( спазвам указанията на Путин да пиша на македонска азбука).

Тръмп никога не е подкрепял обвиненията срещу него, че харесва с Путин, с каквато и да е било издайническа реплика на руски. Поради което ще си представим, че разговаря с Путин само с преводач по телефона ( по русофилски съображения ще транскрибирам версията си на този разговор само на македонска азбука в свободен превод по смисъл и с окраската на разговорната емоционалност).

– Хай, мистер Пут ин!

– Здравствуй, Трампушка ( Трампушка е нещо като братушка – бел. ИИ) наш ненаглядны, как дела у тебя ?

– Дела вече са заведени доста срещу мен във връзка с теб…

– Ооо, пред Белия дом не важат ли правилата на свободното слово? На Червения площад всеки може да каже, че президенът е говно и да не му заведат дело…

– Особено, ако става дума за американския, нали така?

– Е, да не издребняваме, важното е, че заедно натрихме носа на либерастите, соросоидите и изобщо на гнидите, които пречат на нашата дружба, датираща от успешната сделка с продажбата на Аляска, осъществена от нашия Цар Освободител- ако ходиш в България да му се поклониш пред коня му в София…

– Къде да ходя? ( прекъсва го Тръмп)

– Шегувам се, това е една наша провинция, където на днешния ден през 1999 г. беше твоя любим предшественик Бил Клинтън…

– Ааа, тогава няма да им стъпя там!

– Що, бе- иди да видиш какви успехи жънем с меката си сила.

– Ти кажи по-добре кво ще правим с твоя клиент в Сирия , как му беше името?

– А Башар ли , той е добре, видяхме се в Сочи оня ден, моли се…

– Верно ли го убеди да приеме православието и вече се молите зедно – или си приел исляма, за който ти каза, че е по-близо до православното християнство от католицизма?

– Не съм още, но не съм се отказал. Като в оня виц за радио Ереван, което в отговор на въпрос дали мъжете могат да забременяват заявило, че засега няма резултат, но опитите в Турция продълават.

– Ясно, добре прехвърли темата към моя човек в Турция, който напоследък ми се сърди нещо. Ти как успя да го прикоткаш на 6 срещи тази година?

– Ами както и онзи палавник Ким – малко търговийка, малко дипломацийка, оръжейни сделки и обещания за светло бъдеще…

– Ок, значи повече морков и по-мало тояга ми препоръчваш за Ким.

– Ти само мен гледай и да не ти пука за твоите либерасти – ще помагам пак.

– Спасибо, Пут ин, ти си истински приятел и не бива да се тревожиш за Украйна, действай както смятш за добре, за да нахъсваш своите хора патриотично. Русия на първо място!

—————————————————————————————————

След този разговор Тръмп заяви пред репортери, че е имал “грейт” разговор с Путин, в рамките на който са обсъдили Сирия, Северна Корея и Украйна.

Share on Facebook