Сряда ще извади на преден план някой от по-важните ангажименти, с които ще трябва да се заемете днес. Действайте с размах и без никакви колебания.

 
Това е правилния ход днес!

Дневен хороскоп ОВЕН
Ще ви разочароват 
Радвате се на одобрението на околните днес за нещо, което отдавна планирате да свършите и най-после днес ви се отдава тази възможност. Този ден е печеливш за вас, и то в най-широкия смисъл на думата - от хубави постижения в личен план до такива в делата, услугите от някого, ефективното партньорство и т.н. Мнозина ще отделят голяма част от времето си за контакти в деловите среди.  

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ
С рогата напред  
Водени от интересите си, ще следвате програмата си за деня, спестявайки си излишни обяснения с когото и да било. Енергични и ентусиазирани, Телците ще проявят изключителен динамизъм в делата, с които ще се заемат днес. Почти сигурно е, че всички от зодията са готови да поемат рискови действия за постигане на целите си. В това отношение не се заблуждавате.  

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ  
Дразнят ви   
Някои от вас днес отбелязват отдавна подготвян финансов успех. До известна степен нестабилни и с неустановени намерения, Близнаците често ще прибързват и ще се дразнят от необходимостта да действат последователно. Допълнителна емоционална наситеност, и то с негативен рефлекс, ще предизвикат нечии осъдителни изказвания, отправени срещу вас.  

Дневен хороскоп РАК   
В командировка   
Имате голям избор как да прекарате този ден, но при всички случаи ще се чувствате добре и доволни от себе си. Днес Раците ще действат с подчертана активност в службата и по дела от материално естество. Особено изразителни за бъдещите успешни постижения ще са контактите през този ден. За някои се очертава делово пътуване, докато други ще акцентират върху срещите с партньори от бизнеса. 

Дневен хороскоп ЛЪВ  
Проблем със съдружник   
С работата си днес ще спечелите на своя страна нечие внимание или добра оферта, която ще ви осигури дългосрочен, добре платен ангажимент. Ден с чудесни възможности за осъществяване на лични и делови цели. И в двете направления не ви липсва вътрешна аргументация, пък и късмет. По-трудни за реализация се оказват въпроси, свързани с обществените среди или тези, които зависят от администрация и институции.  

Дневен хороскоп ДЕВА  
Мамят ви   
Повечето от вас днес се съсредоточават върху въпроси, които са пренебрегнали през изминалата седмица. За вас този ден се оказва доста емоционален, като за преобладаващата част от Девите въпросните емоции са негативни. В едни случаи са плод на нечестни отношения от страна на партньор, а при други възникват заради служебни противоречия, достигащи до остри кавги.  

Дневен хороскоп ВЕЗНИ  
Под напрежение   
Част от вас ще прекарат този ден на път. Имате доста неща за вършене и предпочитате да не губите ценно време. За преобладаващата част от Везните сряда освен претоварна ще е и много напрегната. Денят, макар и тежък, ще е успешен за търговски операции и сделки, делови пътувания, реализиране на професионални цели и за финансови печалби.  

Дневен хороскоп СКОРПИОН  
Ядове у дома  
Този ден е доста спокоен за Скорпионите, което в много случаи се дължи на по-голямото количество работа, отхвърлена в предишните дни. Сряда е благоприятна за свободни контакти, които в повечето случаи ще се окажат доста емоционални. Денят е добър и за уреждане на финансови въпроси, за снабдяване с необходими документи или за уточняване на предстоящи задачи с партньорите от бизнеса.  

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ  
Полезно запознанство   
Показателите за този ден са положителни и свидетелстват за реализиране на намеренията. Относно делата повечето от представителите на Стрелец ще подходят агресивно, но не в отрицателния, а в положителния смисъл на думата. Има и такива, чиято агресия може да се излее върху партньорите или хора, с които имате делови взаимоотношения и явно подозирате в нелоялност към вас.  

Дневен хороскоп КОЗИРОГ   
Душевни безпокойства   
Голяма част от представителите на Козирог са завладени от смътни и неясни безпокойства, които най-често провокира личната ви самоувереност. Овладейте се и замразете този негативен процес, за да демонстрирате стабилност. Въпросната несигурност е свързана с онези лични промени, които в момента се осъществяват и мнозина ги схващат като душевно безпокойство.  

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ  
Подливат ви вода   
Много нерви ще донесе сряда на голяма част от Водолеите. Свързани са предимно с работата и партньорството в деловите среди. Застрашени сте от нечестно отношение и измами от страна на хората, с които работите. По тази причина вероятно ще настъпят промени, и не би било чудно, ако началото им се окаже този ден. Трансформации се очертават и в службата, чрез които доста от знака ще бъдат принудени да повишат ефективността на работата.  

Дневен хороскоп РИБИ  
Удар в бизнеса   
Сряда е благоприятна за Рибите и предоставя добри възможности за финансови постижения, както и за отстраняване на проблеми. Безспорно е, че споразуменията и договорирането са най-значителното събитие за деня, които действително ще поставят началото на нов етап за онези от зодията, които действат активно.