Пловдивчанин изрази сериозното си изумление от гледката на висящи на корда пластмасови риби в новата зала "Риби" на Природонаучния музей под тепетата.

"Само аз ли се втрещих като видях, че в природонаучния музей има чисто нова зала с риби, в която пластмасови модели висят на корда от тавана?", пише Петър Илиев в социалната мрежа фейсбук. Въпросът на пловдивчанина очаквано е последван от вълна от реакции:

Иван Петрушев споделя с усмивка: "Миналата година си бяха истински рибите"

Лазарина Танева е още по-критична: " Мисля, че миналата година бях последно там, за да видя обновения, утра модерен Природонаучен музей. Не всички зали бяха открити тогава, но тези които бяха изглеждаха скандално. Боядисани като от незрящи бояджии, въобще всичко изглеждаше като с подръчни материали. За Планетариума не искам да говоря.... Но най-най-втрещена бях от терариума.1/2 влечуги бяха без вода, осветявани от крушки 40W, в изключително малки аквариуми, абсолютно скандално отношение и изпълнение. Искат да изразя впечатленията си за изхарчените пари по проекта, но не във Фейсбук, писах писмо до ръководството на музея, още нямам вест от тях.Не искам да ходя втори път там, защото ще отвлека всички животни, за да ги спася."