"Свекър ми и свекърва ми непрекъснато ме обиждаха. Наричаха ме "курва" и "проститутка". Това заяви пред пловдивския окръжен съд съпругата на полиция с убитите родители Каля Караджова.

Тя бе призована като свидетел по делото срещу мъжа й Венцеслав Караджов, обвинен за двойната екзекуция на родителите си. Каля Караджова твърдеше, че отношенията с покойните Цветан и Божурка Караджови се влошили след 2012 г. Тогава полицаят поискал да прехвърлят на негово име къщата с двора на ул. "София" в Пловдив.

Според Каля съпругът й бил реалният собственик на имота, тъй като го купил със свои пари, но го записал на баща си. Уговорката им била впоследствие възрастните да го припишат на сина си. Те обаче се отметнали, посочи снаха им.Според нея по тази причина започнали скандали. Свидетел на голяма част от тях бил непълнолетният син на Караджов. Момчето е прекарало три дни в спешно отделение преди 2 г. Алекс загубил паметта си и започнал да говори несвързано. Не знаел в кой клас е и къде живее. Каля е категорична, че причината са скандалите, които баба му и дядо му вдигали.

"Свекър ми Цветан скачаше срещу Венцеслав с нож пред очите на Алекс", каза Каля.  Жената е категорична, че съпругът й Венцеслав не е застрелял родителите си на 15 май м.г. Ден по-късно труповете им бяха открити в къщата на ул. "София". Очаква се Караджов да даде показания след разпитите на всички свидетели, които ще се проведат в сряда и четвъртък.