Динко от Ямбол не пропуска да изненада зрителите и съквартирантите. Той внезапно започна да задиря Луна и да я сваля с прийомите на селски ерген на мегдана. 

Той се промъкна няколко пъти в стаята й, прави й чайче, кри се до леглото й, моли я да му пее и даже й донесе леко проскубана роза, но понеже дамата се къпеше, я заби в ключалката на банята, разказва hotpoint-news.com.

"Аз не съм толкова прост, колкото изглеждам - аз съм много по-прост!", каза откровено Динко, без никаква връзка. Той до такава степен се вживя в ролята си, че чак Биг Брадър извика Луна в изповедалнята и попита дали между двамата не пламва любов: "А, не, отговори скромно тя, млад е, той ме харесва, аз него не. Нрави ми се като душичка, миличък е, забавен е".

Все пак певицата излезе да го пита какви чувства изпитва към нея. "Никакви", каза внезапно излегналия се като бей ямболлия. "Ти си голяма, аз девойчета харесвам. А най-много харесвам Бойко Борисов. Искам да стана като него!".         

Луна зяпна и не разбра защо Динко я ухажваше и й обърна толкова внимание. Но всичко е много просто. Той е номниран и трябва да ухажва зрителите. А най-лесно ще влезе в камерите чрез ексцентричната певица.