Берое продължи победния си рейд в първенството. Заралии се наложиха с минималното 1:0 при гостуването на Пирин в Благоевград. В герой за Берое за пореден път се превърна нападателят Мартин Камбуров, който отбеляза единственото попадение в срещата.

Първата интересна ситуация на стадион „Христо Ботев“ дойде чак в 25-ата минута, когато Станислав Костов пробва удар от далечна дистанция. Талантливият нападател бе близо до поредния си гол в елита. В 29-ата минута Аймен Суда направи пробив отляво и подаде към Димитър Благов, но там Камен Хаджиев се намеси решително.

В 33-ата минута халфът на гостите Карлос Охене бе изключително близо до първия гол в мрежата на Пирин, но гредата спаси Благой Макенджиев. В края на първото полувреме Марко Адамович шутира от границата на пеналта, но право в ръцете на Макенджиев.

Втората част започна добре за тима на Александър Томаш. В 47-ата минута Педро Еуженио навърза двама бранители на Пирин и стреля, но топката не влезе в мрежата на „орлетата“. В 59-ата минута Костадин Ничев засече центриране от корнер, но Перниш показа класа, избивайки топката.

В 84-ата минута резервата Негруц направи добър пробив, след което центрира по земя към Мартин Камбуров, опитният нападател се хвърли на шпагат, за да отклони топката, но тя мина на сантиметри от целта. Все пак секунди по-късно Иван Иванов продължи кълбото към Камбуров, който без да се замисли прониза Макенджиев. Това е негов гол номер 194 за тарана в елита.