Открийте истинската причина, поради която често сте сами и нямате късмет в любовта ...

Независимо колко се стараете, дадена връзка просто не върви. Вие нямате и нямате късмет в любовта и постоянно, като в омагьосан кръг се повтарят същите, неуспешни любовни истории.

Повечето хора правят голяма грешка: Не спират да мислят за миналите си връзки.

Опитайте се да си спомните каква е била връзката ви с родителите ви по време на юношеския период. Всъщност най-новите изследвания показват, че отношенията с родителите през тези години могат да засегнат силно нашите романтични взаимоотношения по-късно в живота.

Изследването, включващо 2970 респонденти, показва силна връзка между връзката с родителите в пубертета и качеството на любовния живот. Тоест, резултатите показват, че лицата, които през този период са имали здрави отношения с родителите, по-късно в живота си са имали и здрави, успешни връзки. От друга страна, тези, които са израснали в някаква смутена връзка, не могат да се похвалят с качествен любовен живот.

Това със сигурност не означава, че родителите трябва да бъдат обвинявани за това. Вместо това, казват експерти, трябва да знаете, че сте възрастен, който трябва да поеме отговорност за своя любовен живот, т.е. взаимоотношения.

"Като възрастен, трябва да разберете как вашите взаимоотношения с вашите родители са засегнали вашия по-нататъшен любовен живот", казва професорът Мат Джонсън от Университета Алберт, който е ръководил изследването.