Двама футболисти на ЦСКА-София ще пропуснат мачовете на тима до края на есенния полусезон. Това са Стойчо Атанасов и Александър Георгиев, които са получили травмите в младежкия национален тим.

“Състоянието на националите от първия отбор е добро, но на тези от младежкия не е добро. Днес разбрахме, че Стойчо Атанасов и Сашо Георгиев отпадат до края на сезона. Травмите им се оказаха сериозни. Кирил Десподов също е с проблеми от младежката квалификация, но най-вероятно ще е в групата. Каранга е наказан. Надявам се отсъствието му да не се отрази изобщо. Мисля, че неговите заместници в лицето на Кевин Кубемба и Милчо Ангелов ще покажат, че са вариант, когато го няма Каранга”, коментира Белчев пред cska.bg.

“Очаквам да победим Ботев Пд с една добра игра. Да покажем добрата игра, която показахме в по-голямата част срещу Лудогорец. Ще се изправим срещу един от добрите отбори в групата. Не трябва да има подценяване и да мислим, че ни очаква лек мач и че Ботев ше се бие самичък. Тези три точки, които взехме в Разград, за да имат цена, трябва да спечелим и утрешния мач”, каза треньорът на черевните, който не се съгласи, че тимът му е изиграл фантастичен двубой срещу Лудогорец в Разград.

“Чак фантастичен мач не беше в Разград. Беше от добрите мачове. Добър като резултат.

При нас разковничето ще бъде търпението и дисциплината. Трябва да подходим с уважение към противника. Мачът в Пловдив няма да има нищо общо с утрешния. Трябва да забравим двубоя с Лудогорец”, допълни специалистът.