Weddings & Events Expo с вдъхновяваща и романтична благотворителна инициатива за своето второ издание през януари 2018 г.

В края на януари 2018, за втора поредна година, в Пловдив ще се проведе сватбеното изложение Weddings & Events Expo.  По случай това второ издание на събитието, ние се заемаме с благотворителната мисия да сбъднем мечтания сватбен ден на една социално слаба влюбена двойка или двойка в неравностойно социално положение, която желае да сключи брак  през 2018 година. Много от фирмите изложители и професионалисти в сватбения бранш, заедно с ОП „Радостни обреди”, си подават ръка в тази чудесна инициатива, за да сбъднат една мечта и да превърнат сватбения ден на тази двойка младоженци в незабравим  празник на красота и съвършенство.

Ние знаем, че намирането на тези хора е доста деликатна задача, за това молим двойките, които отговарят на следните условия, да се свържат с нас на e-mail: [email protected].
1. Поне единият от бъдещите младоженци да е израстнал в Дом за деца, лишени от родителска грижа или да е в неравностойно социално положение.
2. Да планират сватбата си през 2018 г.
3. Да се обичат истински!

Мечтите се сбъдват. А  двама души, познали любовта,  ще имат най-красивия ден – техния сватбен ден!