Люти клетви срещу неуловимите за проруските власти в града и в държавата антисемити са се разнесли в Пловдив по случай 60 години от въздигането на съветския  окупационен монумент “Альоша” над града.

Да видим обаче дали сред големите борци срещу недосегаемите за полиция и прочее подчинени на московската пета колона инструменти, чиято работа е никога да не откриват и арестуват антисемитски провокатори, не фигурират тъкмо добре известни муцуни с откровено нацистки убеждения.

През 2012 г. един такъв се п(р)ояви като обслужващ мотоциклетист на русофилския пловдивски митрополит Николай – нещо като негова лична охрана. На коженото си яке носеше свастика. До декорирания с пречупения кръст екземпляр плътно се движеше дядо му Николай, видно от снимката ( обърнете внимание на значката с пречупеия кръст на левия ревер на фашизоидната охрана на русофила Николай Пловдивски).

Общият им приятел Николай Бареков се възхищаваше от екрана на поверената му ТВ 7 какъв симпатяга бил Малено. http://ivo.bg/2012/05/27/пречупен-кръстоносец/

Дали въпросният любител на пречупни кръстове не е същият, уловен от фотографите на днешното сборище в нозете на съветския “Альоша” в присъствието на почетния руски консул в града Георги Гергов и на още по – почетния руски представител в София посланик Анатолий Макаров?

Вижте сами снимката от днешния празник на позорното нашистко преклонение пред съветската окупация в Пловдив. “Случайно” да ви прилича на същия фашизоид Малено, който празнува съветската победа над българската независимост със себеподобните си в Пловдив?

Share on Facebook