Холивудската звезда Стивън Сегал също се сдоби с публичи обвинения за сексуално насилие върху актриси, с които е имал отношения като актьор. http://www.ploshtadslaveikov.com/stivan-segal-po-patya-na-uajnstijn-i-spejsi/

По този повод ще бъде интересно дали ще настъпи някакво раздвижване на “българския фронт”. Специалистът по екшъните се е проявявал на българска земя  не само “в кадър”.

Или у нас омертата е по-силна по някакви причини?

Между кинаджиите упорито се говори ( с оглеждане) за някои “подвизи” на агресивния американец ( а отскоро вече руски и сръбски гражданин) по отношение на неговия апетит към девици на невръстна възраст, които му били доставяни в България за разтуха в периодите, когато е снимал у нас.

Единственият проговорил засега представител на българската филмова индустрия само намекна за бруталността на Сегал, за която иначе се носят легенди ( обичал да причинява травми на партниращите каскадьори в пристъп на желание да нанася истински удари),   е каскадьорът Калоян Воденичаров, който е партнирал на много холивудски легенди. “ Има някои, с които не бих работил повече. Снимал съм се с него няколко пъти, но не ми е приятно”, заявява лаконично той в интервю през 2015 г. в отговор на въпрос дали има любим актьор.  Воденичаров сам избира да посочи Сегал като актьора, с когото повече не би се снимал. http://www.bgdnes.bg/Article/5057050

Не, кратката ми бележка, няма нищо общо с “жълтата журналистика”. Има нещо общо обаче с робската психика и с механизмите, които я налагат на българ(к)ите.

Share on Facebook