Всичко от общото събрание на Сдружението вече е ясно. Както първи ви съобщихме представител на Сдружението в Борда на Ботев Пловдив ще е Васил Наумов. Днес бе взето решение Борда на директорите на Ботев да се вдигне от 3 на 5 души. Освен Наумов още 4 души трябва да влязат в Борда на директорите. Във вторник на акционерно събрание двамата акционери в клуба Сдружението, представлявано от председателя му Апостол Попов и ТЦ-ИМЕ, ще трябва да изберат петчленния състав. Единият вече е ясен. Това е Васил Наумов.

Днес бе взето решение Сдружението да излъчи и 4 кандидатури за останлите 4 места. Това са:

  • Радослав Кошински
  • Теодор Бочев
  • Иван Йотков
  • Ангел Палийски

В случай, че ТЦ-ИМЕ не предложи никой за Борд на директорите и четиримата ще влязат заедно с Наумов в Борда на директорите на Ботев. Ако ТЦ-ИМЕ предложи 1 човек, ще влязат само тримата събрали най-много гласове: Кошински, Бочев и Йотков. Ако ТЦ-ИМЕ предложат двама души, колкото е и позволената им квота, в Борда на директорите, освен Наумов, ще влязат само Кошински и Бочев.

Така може да се окаже, че ако ТЦ-ИМЕ имат двама или един свои кандидати и Ангел Палийски не е сред тях, то настоящият изпълнителен директор на Ботев може да остане ръководното тяло на клуба.