Президентът Румен Радев не можа да събере сили да осъди ясно руската провокация и да я нарече провокация. Не изключвал да е провокация “откритието” на Мария Захарова от името на руското външно министерство за някаква съветска роля в спасяването  на българските евреи.

Какво включва това неизключване?

Трябва сами да си допишем изречението и да гадаем дали Радев има предвид лично Захарова като провокаторка или намеква за нейния пряк шеф Лавров. Или да не изключваме поръчителят да е лично Путин?

Да не би да се окаже, че американците са виновни? Нали Захарова се е женила в Ню Йорк, знае ли човек с какво я държат зависима американците?

Понеже не всеки би се досетил каква може да е истинската причина Захарова да работи за освобождаването на България от русофилското зомбиране, предлагам своя версия.

Според мен Захарова е вербувана от американците да отблъсква българските русофили, които в предизборните кампании Борисов, Нинова и Каракачанов не могат да си поделят. И ДПС открито се включи в ухажването на този електорален контингент откакто Доган престана да се спотайва като соп.., пардон, като Сокол и се метна открито на московското килимче да се моли на Изток през декември 2016 г.

Отчаяни от факта, че и уж техният Бойко ухажва русофилите и организациите им, американците са поръчали на своето тайно оръжие Захарова да помогне за отдалечаване на българите от силната руска гравитация в мозъците на страдащите от русофилия граждани на балканската натовска държава.

Накратко, Захарова не е сама, т.е. не е виновна. Амераканците са й промили мозъка със съответните промили в него.

Осъзнавайки това, българските русофили могат да си отдъхнат и да (се ) отдадат заслужено(то) на Захарова, която любвеотровно работи в името на вимето, от което сучат, въртят и сучат, за да я има дружбата между народите ни в името на международните ни отношения.

За да осъзнаем с кого ( с коя) си имаме работа, можем да се запознаем с подвизите на Маша Захарова от много по-голям мащаб от стриптийзът на нейното невежество по въпроса за спасяването на българските евреи. Защото Маша е не само наша- тя е руски нашизоиден гьобелсурат. 
Заловена е в това качество да лъже, че Осама Бин Ладен е посещавал Белия дом и се е ръкувал сърдечно с Хилари Клинтън, макар да става дума за подправена чрез фотошоп снимка на индийския певец Шубхашиш Мукхерджи, с когото Хилари се е ръкувала. https://boristumentcev.livejournal.com/713227.html

Колажът как Маша седи в скута на Осама бин Ладен, в който е използвана снимка от сватбата на Захарова в Ню Йорк през 2006 г., е реплика на фалшификата на ръкуването на г-жа Клинтън с индиеца, на чието място е монтиран знаменития терорист.

Разобличена за фалшификацията с Бин Ладен, машата на кремълските фалшиви новини се оправдава, но не се извинява. Не очаквайте друго от нея и по адрес на България.

Share on Facebook