Локомотив Пловдив постигна победа срещу Етър. Смърфовете успяха да вземат много важни за тях 3 точки. Димо Бакалов изведе черно-белите напред в резултата в 33-тата минута на срещата. Пламен Крумов достави с центриране топката на главата на крилото, който с много мощен и точен удар с глава от малък удар простреля Христо Иванов. В 88-ата минута Велковски подпечата победата за смърфовете с втори гол във вратата на Иванов.

 

Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Войн Войнов след минути ще хвърли своята оставка, научи Glas.bg. Собственикът на Локомотив Пловдив пък вече е готов с негов заместник, научи Glas.bg.. По наша информация това е 50-годишният босненец Бруно Акрапович.

 

Акрапович е роден в бившата Босна и Херциговина на 27 септември 1967 година. Почти през цялата си състезателна кариера той играе в Германия. Във визитката му личат отборите на Волфсбург, Хановер, Енерги Котбус и Майнц, показа проверка на Glas.bg..

 

Трансфериран е в Германия от родния му клуб Челик Зеница. Хановер правят трансфера и привличат Бруно в западна Европа. Новият наставник на Локомотив завърша активната си футболна кариерата в Германия, като става играещ-треньор на Форсфелде през 2008-а година. В периода от 2000 до 2002 година изиграва 18 мача за националния тим на Босна и Херциговина, като отбелязва и една попадение.

 

В последствие става помощник-треньор на дубъла на Волфсбург. Август 2008-а е привлечен като асистент в руския Сатурн, където работи до май 2009-а. През юли 2011-а идва офертата от хърватския НК Мосор за старши-треньор. В този тим Бруно остава 13 месеца, след което 15 месеца е наставник на НК Вал. Следва кратък четиримесечен престой в НК Солин, който е третия подред хъвратски отбор, в който новият наставник на смрофвете води. От януари 2014-а до април същата година е треньор на хърватския Неретва Меткович. От ноември 2014-а до юни 2015-а Бруно води ФК Европа в Гибралтар. През декеври 2015-а се завръща на Балканите, но този път дестинацията е Македония. 11 месеца Акрапович е старши-треньор на Шкендия Тетово. От февруари до юни тази година босненецът води хърватския РНК Сплит.

 

Любимата схема на игра на Бруно е дефанзивния вариант на 4-3-3.