Няколко скандала са съпътствали дербито между ЦСКА и Ботев на Панчарево, което канарчетата спечелиха с 1:2, научи Glas.bg от родители на деца и от двата отбора. След фал на Тодор Петков в продължението на мача е възникнала разправия между бащата на футболиста на Ботев Слави Шопов и шефът на червената школа Стефан Яръмов. Родители и ръководството на ЦСКА поискали съдията да изгони Петков, но след като арбитърът не направил това, а показал жълт картон, разправиите започнали.

След победата от съблекалнята на гостите се чули скандирания "И преди, и сега, Литекс стана ЦСКА!" Това буквално вбесило Яръмов, който влезнал в съблекалнята и се скарал на гостите. Първо попитал жълто-черния отбор знаят ли кой е той, а след това им заявил, че преди Ботев редовно падали от отбори, които той водил. Родители на деца от ЦСКА пък споделиха пред Glas.bg, че са останали разочаровани от скандиранията на жълто-черните футболисти. Яръмов пък попитал играчите на жълто-черните: "Когато играете в Разград, така ли пеете или стоите мирно?", разказват присъствали на разправията. След това пък Яръмов заплашил, че ще прати една от ултрас групировките на ЦСКА да посрещне съдиите, от които не бил доволен. За щастие скандалите и заплахите, дошли след неспортсменската проява на играчите от Ботев, останали само намерения, но не и реални действия. Родители на деца от ЦСКА пък споделиха, че никога не биха позволили на своите отрочета да пеят, че Ботев е Сопот. Те изказаха разочарованието си от поведението на играчите в жълто-черно след мача.

Glas.bg осъжда, както поведението на играчите на канарчетата след мача, така и държанието на шефа на школата на Армейците.