Няма правилна формула, по която всяка връзка да стига до щастливия край. За съжаление ние сами трябва да открием кое действа за нас и нашия партньор. Също така и кои са нещата, които могат да го отблъснат. Това са 10-те неща, заради които мъжете най-често напускат жените, с които живеят.

1. Не е готов за сериозна връзка
... макар, че често пъти сте си говорили за брак и деца. Не се хващайте на въдицата. Много от мъжете казват това, което жената до тях иска да чуе. Не винаги го мислят.

2. Не може да ти споделя
... и често му се налага да лъже. Именно защото знае, че ще реагираш остро или ще се разсърдиш. Когато една жена прекалено често критикува мъжа до себе си, той започва да крие грешките, които прави. И му става навик.

3. Скучно му е в леглото
... и изобщо няма намерение да се прави, че не е така. Мъжете обичат разнообразието и изненадите, а когато жената до него е спряла да се старае, това ще се отрази и на желанието му за дългосрочна връзка.

4. Приятелите му влияят
... и непрекъснато му казват, че е време отново да се върне към ергенския живот. Когато един мъж е заобиколен от приятели, които не са семейни, жената до него трябва да започне да се притеснява.

5. Вярва, че може да намери нещо по-добро
... от теб. Колкото и зле да звучи, мъжете искат да бъдат сигурни, че са открили всичко, което една жена може да им предложи и все си мислят, че ще намерят нещо още по-добро. Когато това не се случи обаче, ще дойде да ти се моли да го приемеш отново. Знаеш това, нали?

6. Има чувството, че живее с майка си
... а не с жената, която обича. Това се случва, когато жената до него започне непрекъснато да му натяква за разни битовизми, държи му сметка кога се прибира или е вечно намусена, че трябва да готви и да прави разни неща у дома.

7. Не иска деца
... поне на този етап, а ти непрекъснато го притискаш. Има жени, които не се усещат, че вземането на такова решение не е като да поискаш да си купиш нов диван. То не трябва да се премисля и решава, трябва да се почувства. И ако един мъж не е готов за това, можеш само да го отблъснеш, ако настояваш.