На 27.10 в хотел Монтесито в столицата ще се проведе поредното исдание на "Мисис България". Всички претендентки ще получат подаръци от Рефан България - комплекти от хитовата серия GOLD. Освен това компанията за парфюмрия и козметика ще излъчи Мисис България РЕФАН 2017. По време на конкурса ще се проведе благотворителна томбола, като една от наградите също е осигурена от Рефан.

Конкурсът Мисис България е най-престижния конкурс за омъжени дами в България.
За пръв път е организиран в далечната 1991 г. Всяка година за участие в него се записват над 500 жени от различни краища на страната.
Те са съпруги, майки, работещи жени, такива със собствен бизнес, или работещи в полза на обществото, домакини, достойни и красиви да застанат зад поредната задължителна благотворителна кауза или кампания на организацията. Тази година организаторите ще следват мотото на международната кампания на Mrs Universe за жени, пострадали от насилие - OneVoice.

Конкурса ще се проведе в три тура. В първия дефилето ще премине със спортно-елегантните тоалети. Във втория тур кандидатките се представят личностно  като излизат придружени от свои близки - семейство, съпруг, деца, майка, или най-добра приятелка. Задават се въпроси на близките и се дава информация за участничката от сценария. Този кръг дава много висока оценка и протича много интересно и емоционално. Третият тур е дефиле с официални рокли.