Скандален български секс клип се върти в най-голямата онлайн порно платформата "Порн хъб". В него дейно участие взимат двама младежи - приказлива брюнетка и късо подстриган младеж.
 
От заглавието можем да заключим, че младата девойка се казва Алекс Александрова, тъй като скандалното порно е кръстено "Alex Alexandrova fuck". По-късно от самата Алекс разбираме, че младежът носи името Виктор.
 
Клипът се радва на над 143 000 гледания, но нещата, които могат да се чуят и видят в него, са меко казано отвратителни. Освен всичко си личи, че безсрамното момиче няма много опит в заснемането на подобен тип филми за възрастни.
 
"Няма така Викторе, не искам. Знаеш ли колко хапчета пия, още не мога се излекувам от всичките простотии, които ми лепнаха такива глупаци", твърда е най-новата българска порно звезда, която първоначално не се съгласява на мераците на интимния й партньор за ласки без презерватив.
 
"Ти мен си ме ч*кал без презерватив, без да знаеш дали имам болести. Не искам да се ч*кам без презерватив, последния път така ми метнаха гъбички", гласят само част от изказванията на Алекс Александрова. В крайна сметка младата палавница се съгласява да прави секс без предпазни средства.  "Хубаво, аре давай, по-бързо да стане на максимум, че ще те пребия и ще те изгоня".


Видеото завършва с "хепи енд" върху лицето на девойката. Това ли е най-новата българска порно звезда? A знаят ли родителите за сексуалните подвизи на своята дъщеря? Предстои да разберем...