Правилно ли е, ако кажа, че колкото си по-млада и красива, толкова повече секс с различни мъже трябва да правиш или по-скоро обратното – колкото повече секс с различни мъже правиш – толкова си по-млада и красива. И съответно – ако стигнеш до порно-клип – значи си толкова оборотна, че направо ги убиваш

Патриотичен! Порн Хъб. Българско участие, което ме кара да пея химна отзад напред със стиснати зъби. Младежи правят нещо като порно. Има смешни моменти. Има тъжни моменти. Но го има и е родно производство и няма как да не им се обърне вниманието, което търсят.

Alex Alexandrova fuck

Алекс Александрова. Фак. Уот Да Фак! Алекс, имам няколко въпроса:

С колко мъже си спала?

Колко пъти си правила секс?

Правиш ли секс за пари?

Правила ли си друг секс?

От кога правиш секс пред камера?

Защо започна?

Мислиш ли да продължиш?

Наистина ли искаш да станеш порно-актриса?

Сигурна ли си?

Помисли си...

Знаеш ли, че има хора, които изпитват удоволствие от секса?

От Перник ли си?

Не казвам, че си аматьорка. Но и не ми вдъхваш доверие. Тоест – не вярвам, че някога ти е било хубаво. Или поне – аз докато те гледам – не ми става

И проблемът не е, че нещо не си се справила и че не ти се е получило. И не че изобщо има проблем, но си мисля – ти си младо и красиво момиче, имаш хубаво тяло.. На твоите години с твоята красота – нищо по-скопосано ли не можеш да направиш? (щото това с домашното порно, не ти е силата) Има красиви момичета, които танцуват, има красиви момичета, които са модели, други стават актриси. Има и красиви лекарки! Дори учителки!

Има и красиви порно-актриси. И докато те гледах, сериозно – за първи път си дадох сметка колко много талант се изисква, за да работиш в порно-индустрията. Никога не съм предполагала, че е възможно красива жена да бъде неподходяща за тази работа...

И да се върна отново на въпроса – как пък толкова млада и красива стигна гола и абсурдна до камерата?

Дали има нещо вярно в това, че в Перник (не казвам, че си от там, но Перник превзема България и скоро тя ще заслужи да бъде кръстена на него), та – има ли нещо вярно, че сегашната младост расте с идеята колко е ценно физическото й проявления и реализация? Разбирай – сексът. Правилно ли е, ако кажа, че колкото си по-млада и красива, толкова повече секс с различни мъже трябва да правиш или по-скоро обратното – колкото повече секс с различни мъже правиш – толкова си по-млада и красива. Нещо като престиж, като класа?

И съответно – ако стигнеш до порно-клип – значи си толкова оборотна, че направо ги убиваш.

Естествено – аз не бих се справила по-добре. Но пък затова и не го правя. И не ме разбирай – погрешно – не критикувам сексуалия ти опит и умения – мисля, че ги имаш, наистина. Просто се чудя защо, някак така ти се е получило въпреки че изобщо не ти се получава. И това съвсем не е само към теб. И не е лично.

Алекс Александрова Фак са всички момичета в Перник и всяко второ в останалите части на България.

Прави се секс на поразия без изобщо да съществува идея и отношение за удоволствие и смисъл. Спекулира се с него, търгува се, постигат се неща, купуват се неща, запълва се свободно време, заменя се смисъл... Прави се. Поради липса на друго за правене...

Това гледах аз. Пародия на порно. Комедия с голи тийнейджъри. Объркано момиче на опашки с големи цици. Гледах набор 96, заради който хипитата от 60-те ще възкръснат. За да убиват. Гледах набор 96, който гледа празно. Чука празно. Опитва някакви неща... Напразно.

И последен въпрос, Алекс Александрова (фак):

Ако с тази сексуална грамотност имаш самочувствието да правиш порно-клип, на какво ли ниво са останалите компетенции в живота ти?

ИЗТОЧНИК: "Лентата"